forside om os frisører frisør priser book din tid online


Frisører hos Salon Delux


Mie - indehaver af frisør Salon Delux
Mie - indehaver af Salon Delux

Mie er udlært hos Kurte på Frederiksberg og har arbejdet hos førende frisører i København. Mie har gennem flere år som selvstændig udviklet en flair for kombinationen af det klassiske look og naturlige farver med de nyeste klippeteknikker samt extensions. Hun giver alle frisurer en unik ”kant”.

Linda Hvass - frisør i Salon Delux
Linda Hvass

Linda er en meget kreativ frisør der altid følger tidens trends. Hun er god til at sætte sig ind i dine ønsker, og med sin proffesionelle og personlige behandling give dig ny inspiration. Linda er altid klar til en opsætning om du skal til konfirmation, bryllup eller anden festlig lejlighed.

Kristina - frisør i Salon Delux
Kristina

Kristina er udlært i en af Vanløses større modesaloner og har primært arbejdet med farve og striber i naturlige nuancer. Kristina er født og opvokset i Hvidovre og glæder sig meget til at tage imod hjembyens borgere.

Heidi - frisør i Salon Delux
Heidi

Heidi med sine 13 års erfaring klar til at rådgive i et bredt spektrum af klip, farver og opsætning af hår. Heidi er glad for farver med spræl i og har altid inspirerende forslag klar. Heidi er specialist i extensions og specialdesignede parykker efter kundespecifikke ønsker om form og farve.

Mia - frisør i Salon Delux
Mia

Mia har stor erfaring inden for faget, med sine 19 år som uddannet frisør. Hun går meget op i at finde frem til et klædeligt og ønsket look i samarbejde med dig.
Mia er specialist i klip, farve, extensions, parykker og efter hun for efterhånden mange år siden arbejdede som teaterfrisør, kan hun opsætte selv det længste hår.
   

Salon Delux, tlf:36788888 frisør hvidovre